brengt je verder

Uniek: Carol Dweck in Nederland!

banner voor aanmelder

Voor het eerst komt psychologe prof. dr. Carol Dweck naar Nederland. We organiseren op 4 september De Mindset Experience.

Meer weten over het programma of meteen inschrijven? 

Op de Growth Mindset Experience maakt u kennis met de Mindsettheorie van psychologe prof. dr. Carol Dweck, zij ontwikkelde de theorie. Een unieke kans, want het is nog niet eerder gelukt om haar in Nederland te ontvangen.

Prof. dr. Carol Dweck vertelt over haar onderzoeken en conclusies. En over hoe u uw eigen mindset en die van anderen (kinderen, jongeren of volwassenen) kunt beïnvloeden.

James Nottingham, Challenging Learning, kent u misschien van de ‘Learning Pit’. Hij heeft al veel met prof. dr. Carol Dweck samengewerkt en heeft de mindsettheorie benut om leerlingen tot diep leren uit te dagen met de Leeruitdaging. In zijn presentatie maakt hij de mindsettheorie concreet. Hij stelt prof. dr. Carol Dweck de vragen die u helpen haar theorie nog beter te bevatten en te vertalen naar de praktijk.

Rocky Hehakaija en Mark Tuitert zijn de sportieve voorbeelden van het benutten van een growth mindset. Zij delen hun verhaal met u.

Dr. Sandra van Aalderen is senior onderzoeker en lector wetenschap en techniek in het onderwijs bij Saxion University of Applied Sciences. Binnenkort verschijnt haar boek bij uitgeverij Bazalt, over het beïnvloeden van leermentaliteit in het voorgezet onderwijs. 

Tot zover heeft u al volop de kans om uw eigen growth mindset te stimuleren.

In een aantal praktische sessies geven we u tips en voorbeelden hoe u ánderen kunt stimuleren om vanuit een growth mindset te denken, reageren en handelen.

We nodigen u van harte uit om dit mee te maken!

Hier kunt u zich aanmelden. Of download de congresfolder.

De Growth Mindset Experience wordt georganiseerd door Challenging Learning, Bazalt, HCO, RPCZ in samenwerking met Platform Mindset. 

 

Growth Mindsets is een gezamenlijk project van :

partner logo bazalt partner logo hco partner logo rpcz